Ποια είναι η καλύτερη κάμερα για πορτρέτα; (Κορυφαίες επιλογές 2021)

Ποια είναι η καλύτερη κάμερα για πορτρέτα; (Κορυφαίες επιλογές 2021)

Ποια είναι η καλύτερη κάμερα για πορτρέτα; (Κορυφαίες επιλογές 2021) 700 467 AE

[popuppress id=”6875″]

Η επιλογή της καλύτερης κάμερας για πορτρέτα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρά τα βασικά στοιχεία της κάμερας, πρέπει επίσης να σκεφτείτε σε ποιο πεδίο πορτρέτου θα εργαστείτε.

Η λίστα μας εδώ θα σας δείξει τις καλύτερες επιλογές σε DSLR, χωρίς καθρέφτες και μικρές επιλογές κάμερας.

Μια γενική λήψη 13 διαφορετικών τύπων καλύτερης φωτογραφικής μηχανής για πορτρέτα στο γρασίδι

 

Πώς να επιλέξετε μια φωτογραφική μηχανή πορτραίτου

Όσον αφορά την καλύτερη κάμερα για πορτρέτα, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη είναι να επιλέξετε έναν αισθητήρα περικοπής ή ένα πλήρες καρέ . Υπάρχουν οφέλη και μειονεκτήματα σε κάθε σύστημα, όπως το κόστος. Οι κάμερες πλήρους καρέ είναι πιο ακριβές. Ωστόσο, έχουν πλεονεκτήματα στην ποιότητα της εικόνας, στην απόδοση χαμηλού φωτισμού, στην κατασκευή και στην εστίαση.

Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθείτε εάν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφική μηχανή DSLR ή mirrorless . Τα DSLR είναι πιο παραδοσιακά και διαθέτουν ευρύτερη ποικιλία συμβατών φακών. Τα σώματα χωρίς καθρέφτες αρχίζουν να τα ξεπερνούν σε χαρακτηριστικά.

Τα φώτα και οι ρυθμίσεις θα διαφέρουν, οπότε υπάρχουν μερικά πράγματα που το σύστημά σας θα χρειαστεί. Η ποιότητα και η ανάλυση της εικόνας θα πρέπει να είναι οι κύριες ανησυχίες σας.

Η φωτογραφία πορτραίτου είναι ένα τεράστιο είδος φωτογραφίας. Πριν αποφασίσετε σχετικά με μια κάμερα, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο πορτρέτων που σκοπεύετε να τραβήξετε. Για παράδειγμα, ένας φωτογράφος στούντιο δεν θα χρειαστεί τόσο καλό ρυθμό έκρηξης όσο και για τη φύση. Ωστόσο, εάν τραβάτε φωτογραφίες σε ένα στούντιο, θα χρειαστείτε εικόνες υψηλότερης ανάλυσης.

Στη φωτογραφία δρόμου , η έμφαση είναι η αυτόματη εστίαση και η απόδοση ISO. Για φωτογραφίες ντοκιμαντέρ, χρειάζεστε καλή απόδοση χαμηλού φωτισμού, ανθεκτική κατασκευή και στεγανοποίηση.

Εδώ, μπορεί να χρειαστείτε μια γρήγορη ταχύτητα κλείστρου, γρήγορο ρυθμό ριπής (fps) και σταθεροποίηση εικόνας. Το τελευταίο προέρχεται συνήθως από το φακό, αλλά ορισμένα σώματα το έχουν στη φωτογραφική μηχανή.

Όσον αφορά την αυτόματη εστίαση, τα νεότερα μοντέλα περιλαμβάνουν συχνά παρακολούθηση των ματιών. Αυτή η δυνατότητα δημιουργήθηκε ειδικά για προσωπογραφία.

Με βάση αυτές τις πτυχές, έχουμε συλλέξει τις καλύτερες κάμερες για φωτογραφία πορτρέτου.

Μια φωτογραφία πορτρέτου ενός όμορφου ξανθού κοριτσιού

Καλύτερες κάμερες για φωτογραφία πορτρέτου

Κάμερες DSLR

1. Nikon D850

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη κάμερα πλήρους καρέ DSLR, το Nikon D850 είναι για εσάς! Προσφέρει ανάλυση 45,7 Mp, καθώς και μια ποικιλία προόδων σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Έχει τη δυνατότητα λήψης σε 64-25 600 ISO, το οποίο μπορεί να επεκταθεί στα 102 400. Μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της συνεχούς λήψης 7 fps, καθώς και τις δυνατότητες βίντεο 4k.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης 153 σημείων θα επιτρέπει ευκρινείς εικόνες. Η επιλογή κορυφής εστίασης διασφαλίζει ότι έχετε ακριβή χειροκίνητη εστίαση.

Η κλίση της οθόνης αφής LCD επιτρέπει την ευελιξία που χρειάζεστε κατά τη λήψη πορτρέτων.

 Κάμερα Nikon D850 για πορτρέτα

2. Canon EOS 6D Mark II

Αυτή η κάμερα πλήρους καρέ 26,2 Mp είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα πλήρες καρέ Canon αρχικού επιπέδου. Η αυτόματη εστίαση Dual Pixel και 45 σημεία AF πολλαπλού τύπου φέρνουν ακριβή εστίαση στο επόμενο επίπεδο.

Η κάμερα σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε χρονικά διαστήματα 4K, συνδυάζοντας τις ληφθείσες εικόνες.

Η κάμερα είναι ελαφριά (765 γραμμάρια), γεγονός που αποτελεί ένα φορητό και εύχρηστο σώμα κάμερας. Είναι επίσης ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να κάνετε λήψη σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων.

Το GPS, το Bluetooth και το Wi-Fi σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε με άλλες συσκευές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εύκολη μεταφορά εικόνας.

κάμερα Canon EOS 6D Mark II για πορτρέτα

3. Nikon D780

Αυτός είναι ο ανταγωνιστής της Canon EOS 6D Mark II , καθώς βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το σώμα πλήρους καρέ της Canon. Όμως, καθώς το D780 βγήκε 2,5 χρόνια μετά το 6D Mark II, προσφέρει μερικά προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν ήταν στάνταρ χρόνια πριν.

Η αυτόματη εστίαση αποτελείται από 51 σημεία στο σκόπευτρο και 273 σημεία στη ζωντανή προβολή. Η ποιότητα βίντεο 4K UHD, το ενσωματωμένο HDR και το βίντεο με χρονική καθυστέρηση σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φωτογραφία σας.

Μπορείτε επίσης να τραβήξετε πολλές εικόνες έκθεσης, καθώς και να χρησιμοποιήσετε στοίβαγμα εστίασης . Η στιβαρή κατασκευή και η διπλή κάρτα SD είναι επίσης έξτρα που προσφέρει αυτό το σώμα.

 nikon D780 κάμερα για πορτρέτα

4. Canon 90D

Πρόκειται για ένα σώμα αισθητήρα περικοπής υψηλότερης ποιότητας από την Canon, με ανάλυση 32,5 Mp και λήψη ριπής έως 10 fps.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης είναι εξαιρετικό σε σύγκριση με το εύρος τιμών. Το Dual Pixel AF εξασφαλίζει ακριβή και γρήγορη αυτόματη εστίαση, μαζί με 45 σημεία αυτόματης εστίασης πολλαπλών τύπων. Το AF ανίχνευσης ματιών είναι επίσης σε αυτό το μοντέλο, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πορτρέτα.

Οι δυνατότητες λήψης βίντεο 4K και το βίντεο Full HD 120p σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε τη βιντεογραφία. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο Bluetooth και Wi-Fi, το οποίο εξασφαλίζει συμβατότητα.

Καλύτερο dslr Canon για πορτρέτα κάμερα EOS 90D

5. Nikon D7500

Αυτό το σώμα είναι ο ανταγωνιστής του 90D και η καλύτερη κάμερα DSLR αισθητήρα περικοπής της Nikon. Προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση με 51 σημεία εστίασης.

Είναι επίσης ικανό για συνεχή λήψη 8 fps, με βελτιωμένο buffer για λήψη ακατέργαστων . Η κλίση της οθόνης αφής και η στεγανή στεγανοποίηση δεν εξασφαλίζουν ανησυχίες για εξωτερικές συνθήκες.

Η Nikon βελτίωσε επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επιτρέποντας έως και 950 φωτογραφίες με μία φόρτιση.

Καλύτερη φωτογραφική μηχανή Nikon για πορτρέτα D7500

6. Canon 5D Mark IV

Ως ο κύριος ανταγωνιστής της Nikon’S D850, αυτή είναι μια από τις πιο προηγμένες κάμερες αυτής της λίστας. Προσφέρει ανάλυση 30,4 Mp και μια ευρέως επεκτάσιμη σειρά ISO 100 – 32 000 (50- 102 400).

Το Dual Pixel AF σε συνδυασμό με το Touch AF οδηγεί σε ένα αξιόπιστο και ακριβές σύστημα αυτόματης εστίασης. Προσφέρει επίσης λήψη βίντεο 4K, με ενσωματωμένη επιλογή λήψης καρέ. Αυτό θα σας επιτρέψει να παγώσετε βίντεο και να αποθηκεύσετε εικόνες υψηλής ποιότητας.

Το σώμα είναι ελαφρύτερο από ό, τι θα περίμενε κανείς, καθώς είναι λιγότερο από 800 γραμμάρια.

Οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Canon 5D Mark IV για πορτρέτα

7. Nikon D500

Η Nikon είχε ως στόχο να δημιουργήσει μια κάμερα που είναι μικρή αλλά ευέλικτη, υψηλής ποιότητας, αλλά προσιτή. Και είναι ασφαλές να πούμε ότι κατάφεραν.

Αυτό το λιγότερο γνωστό σώμα κάμερας αισθητήρα περικοπής έχει πολλά απροσδόκητα χαρακτηριστικά που το κάνουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Αυτά περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth.

Η ανάλυση 20,9 Mp, η συνεχής λήψη 10 fps και το βίντεο 4K UHD είναι όλα χαρακτηριστικά που δεν θα περιμένατε σε ένα σώμα αισθητήρα περικοπής μεσαίας εμβέλειας. Προσφέρει επίσης μια σειρά ISO 100-51 400, η ​​οποία είναι επεκτάσιμη σε υψηλό ISO 1 640 000.

Καλύτερη κάμερα Nikon για πορτρέτα D500

8. Canon 7D Mark II

Μία από τις παλαιότερες κάμερες αυτής της λίστας, το 7D Mark II κυκλοφόρησε το 2014. Ενώ η ανάλυση 20,6 Mp και το εύρος ISO 100-16 000 δεν είναι εξαιρετική, η κάμερα αντισταθμίζει τις άλλες δυνατότητές της.

Επιτρέπει 10 fps λήψης ριπής και περιλαμβάνει ένα σύστημα Dual Pixel AF με 65 σημεία εστίασης σταυρού τύπου. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi που επιτρέπει την επικοινωνία με smartphone και υπολογιστές.

Θα πρέπει να εξετάσετε αυτήν την κάμερα αν ψάχνετε για έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ ποιότητας και τιμής. Το σώμα λειτουργεί καλά για φωτογραφία πορτρέτου ενώ είναι προσιτό για τους λάτρεις.

Μια εικόνα κάμερας Canon 7D Mark II για πορτρέτα

9. Nikon D3500

Το D3500 είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα DSLR αρχικού επιπέδου που είναι κατάλληλο για πορτρέτα.

Έχει συμπαγή σχεδίαση και μικρό μέγεθος (390 γραμμάρια), γεγονός που το καθιστά ιδανικό για φωτογραφίες ταξιδιού ή δρόμου. Η ανάλυση 24,2 MP είναι εξαιρετική για μια κάμερα entry-level.

Μπορείτε να τραβήξετε πέντε φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο σε λειτουργία ριπής και να τραβήξετε βίντεο πλήρους HD με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι μια εύχρηστη κάμερα που επιτρέπει στους αρχάριους να ξεκινήσουν στα βασικά της φωτογραφίας .

Καλύτερο nikon για πορτρέτα D3500

10. Canon 4000D

Αυτό είναι το Canon ίσο με το D3500. Ο αισθητήρας περικοπής 18 MP σάς επιτρέπει να τραβάτε καλά φωτισμένες φωτογραφίες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Οι έξυπνες αυτόματες λειτουργίες διευκολύνουν τη χρήση αυτής της κάμερας για όσους ξεκινούν τη φωτογραφία. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα φίλτρα δημιουργικών που μπορείτε να εφαρμόσετε στις φωτογραφίες σας αμέσως μετά τη λήψη.

Το Wi-Fi και η εφαρμογή Canon Connect σάς επιτρέπουν να είστε απομακρυσμένοι, καθώς και να μοιράζεστε εικόνες σε κοινωνικά μέσα ή να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας σε μια υπηρεσία cloud.

καλύτερη κάμερα για πορτρέτα Canon EOS 4000D

Κάμερες χωρίς καθρέφτη

1. Nikon Z6 II

Ως μία από τις καλύτερες κάμερες χωρίς κάτοπτρο στην αγορά, το Z6 II δεν απογοητεύει σε καμία περιοχή. Με ανάλυση 24,5 Mp, η ποιότητα της εικόνας είναι τόσο καλή όσο προσφέρει ο ανταγωνιστής DSLR.

Η συνεχής λήψη φτάνει τα 14 fps, κάτι που είναι εξαιρετικό ποσοστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη φωτογραφία δράσης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα λήψης βίντεο 4K.

Το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης 273 σημείων διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας είναι πάντα ευκρινείς και εστιασμένες. Υπάρχει ακόμη μια επιλογή για ανίχνευση ματιών, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για πορτρέτα.

Μια εικόνα κάμερας χωρίς καθρέφτη Nikon Z6 II

2. Sony Alpha A7R IV 

Το Sony Alpha A7R IV είναι ένα τέρας που προσφέρει εικόνες ποιότητας DSLR μέσα σε ένα ελαφρύ σώμα κάμερας. Ένας εκπληκτικός αισθητήρας 61 MP σε ισοδυναμία 35 mm.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ο τρόπος που μπορείτε να πάτε για όλα τα πορτρέτα, ειδικά εκείνα που χρειάζεστε για εκτύπωση σε υψηλή ανάλυση. Το ενσωματωμένο Wi-Fi, μια ευρεία γκάμα συμβατών  φακών και μια ανακλινόμενη οθόνη LCD 3 ιντσών καθιστούν αυτή τη φωτογραφική μηχανή καθισμένη πολύ πάνω από όλες τις άλλες επιλογές.

Θα πάρει ακόμη και δέκα εικόνες το δευτερόλεπτο. Αυτό είναι ιδανικό για τη λήψη αυτών των λεπτών αλλαγών στις εκφράσεις των μοντέλων.

Μια εικόνα κάμερας χωρίς καθρέφτη Sony A7R IV

3. Canon EOS R5

Αυτή είναι η νεότερη και πιο προηγμένη κάμερα χωρίς καθρέφτες. Περιλαμβάνει μια ποικιλία επαναστατικών χαρακτηριστικών που ανοίγουν νέους κόσμους στη βιομηχανία κάμερας χωρίς καθρέφτες.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel αποτελείται από 1053 σημεία και χρησιμοποιεί Deep Learning για την παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων σε όλο το πλαίσιο. Έχει ρυθμό έκρηξης 20 fps. Οι δυνατότητες βίντεο είναι επίσης εξαιρετικές. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο 8Κ στα 30p και 4K στα 120 σελ.

Το σώμα είναι ανθεκτικό και σφραγισμένο από τον καιρό και διαθέτει αρθρωτή οθόνη LCD. Οι υποδοχές διπλής κάρτας και η υποστήριξη Wi-Fi είναι επίσης αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του σώματος της κάμερας.

Μια εικόνα του Canon EOS R5

4.  Fujifilm X-T4 

Αυτό το σώμα είναι μια ενημέρωση για την κορυφαία τους κάμερα APS-C σε σχήμα DSLR.

Στο εσωτερικό, θα βρείτε τον αισθητήρα 26 megapixel, μαζί με 425 σημεία AF. Με την ακριβή αυτόματη εστίαση, λαμβάνετε επίσης συνεχή λήψη 15 fps.

Η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική. Το σύστημα ανίχνευσης αντίθεσης και φάσης σάς βοηθά να καταγράψετε τη σκηνή με έναν καταπληκτικό τρόπο.

Επιπλέον, μια ενισχυτική λαβή ισχύος σας επιτρέπει να αντλήσετε ενέργεια από αρκετές μπαταρίες, επιτρέποντάς σας να χτυπήσετε 30 fps, κάτι που είναι ιδανικό για μετακίνηση θεμάτων . Το Fujifilm X-T4 είναι η τέλεια επιλογή για γρήγορες  συνεδρίες πορτρέτου .

Μια εικόνα του Fujifilm X-T4

5. Nikon Z50

Ενώ οι αναφερόμενες κάμερες διαθέτουν αισθητήρα πλήρους καρέ, το Nikon Z50 είναι μια κάμερα αισθητήρα περικοπής. Έρχεται με ανάλυση 20,9 Mp και δυνατότητες βίντεο 4K UHD.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth σάς επιτρέπουν να συνδέσετε την κάμερα με το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Διαθέτει επίσης κλίση οθόνης LCD, η οποία είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αθόρυβη λειτουργία όταν τραβάτε ειλικρινά πορτρέτα ανθρώπων .

Είναι ένα ελαφρύ (450 γραμμάρια) αλλά ανθεκτικό σώμα κάμερας. Η προσιτή τιμή επιτρέπει στους λάτρεις να μπουν στη φωτογραφία σε βάθος.

Μια εικόνα της καλύτερης φωτογραφικής μηχανής Nikon Z50 για πορτρέτα

6. Sony Alpha 7C

Αυτό το σώμα χωρίς καθρέφτη είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια βέλτιστη κάμερα πορτρέτου πλήρους καρέ εισόδου. Η ανάλυση 24,2 Mp και οι λειτουργίες βίντεο 4K ανταγωνίζονται πολλά άλλα επαγγελματικά σώματα κάμερας.

Όπως και στις άλλες κάμερες χωρίς καθρέφτη της Sony, η αυτόματη εστίαση είναι εξαιρετική και στην περίπτωση του A7C. Προσφέρει ένα υβριδικό σύστημα 693 ανίχνευσης φάσης και 425 σημείων αυτόματης εστίασης αντίθεσης.

Αυτό το σώμα είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη (509 γραμμάρια) κάμερα πλήρους καρέ στην αγορά, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες κάμερες για πορτρέτα.

Μια εικόνα των φωτογραφικών μηχανών Sony A7C χωρίς καθρέφτες

7. Panasonic Lumix G9

Αυτή η κάμερα είναι ο πρώτος αισθητήρας Micro-Four-Thirds στη λίστα μας. Καταγράφει εικόνες σε ανάλυση 20,3 Mp, αλλά προσφέρει επίσης λειτουργία υψηλής ανάλυσης 80 Mp. Αυτό συνδυάζει οκτώ εικόνες μαζί για να δημιουργήσει μία μόνο φωτογραφία.

Έχει ισχυρές δυνατότητες λήψης βίντεο, είναι σε θέση να εγγράφει βίντεο σε ανάλυση 4K και αργή κίνηση έως 180 fps. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας. Σε συνδυασμό με το ρυθμό ριπής 9 fps, αυτό εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε χαμηλότερη ταχύτητα κλείστρου .

Το σώμα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και στεγανοποίηση κατάψυξης, σκόνης και αδιάβροχων.

Μια εικόνα της κάμερας χωρίς καθρέφτη Panasonic Lumix G9

8. Fujifilm X-T200

Αν ψάχνετε για μια προσιτή αλλά υψηλής ποιότητας κάμερα χωρίς αισθητήρα περικοπής, μην ψάχνετε άλλο. Η κάμερα Fujifilm X-T200 είναι ελαφριά και συμπαγής, αλλά προσφέρει πολλές επαγγελματικές δυνατότητες.

Διαθέτει ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης, αισθητήρα 24,2 Mp, συνεχή λήψη 8 fps και βίντεο 4K UHD.

Περιλαμβάνει ακόμη και αυτόματη εστίαση ανίχνευσης προσώπου, καθιστώντας την κάμερα ιδιαίτερα κατάλληλη για φωτογραφία πορτρέτου. Η απόδοση χαμηλού φωτισμού είναι επίσης εξαιρετική, καθώς η εστίαση είναι ακριβής έως -2,0 EV, με χαμηλό επίπεδο ορατού κόκκου.

Μια εικόνα του Fuji X-T200

9.  Olympus OM-D E-M5 Mark III

Αυτή η κάμερα χωρίς καθρέφτες Micro-Four-Thirds είναι ιδανική τόσο για τους λάτρεις όσο και για τους αρχάριους.

Η μεγαλύτερη αντοχή του έγκειται στην ευελιξία του. Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων μέσα στην κάμερα διασφαλίζει τη λήψη ευκρινών εικόνων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φτισμού . Το σώμα προσφέρει 121 σημεία αυτόματης εστίασης πολλαπλών τύπων και λήψη βίντεο 4K.

Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 50 Mp. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή σύνθετη λειτουργία για φωτογραφία μεγάλης έκθεσης. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth είναι δύο πρόσθετα που κάνουν αυτήν την κάμερα ακόμα πιο ελκυστική.

Μια εικόνα της κάμερας Olympus OM-D E-M5 Mark III για φωτογραφία

10. Panasonic S5

Η καλύτερη κάμερα χωρίς κάτοπτρο πλήρους καρέ της Panasonic αξίζει σίγουρα να τη δείτε. Διαθέτει εξαιρετικά υψηλή λειτουργία ανάλυσης 96 Mp σε μορφή JPEG.

Η διπλή σταθεροποίηση εικόνας κρατά τις φωτογραφίες σας καθαρές και ευκρινείς. Η προηγμένη αυτόματη εστίαση προσώπου / ματιού AI σας δίνει την ακρίβεια και την ταχύτητα που χρειάζεστε για τέλεια φωτογραφία πορτρέτου.

Η εγγραφή βίντεο 4K 60p και το αδιάβροχο σώμα δεν είναι αμελητέα χαρακτηριστικά. Η κάμερα είναι επίσης αρκετά ελαφριά (714 γραμμάρια) και φορητή.

Μια εικόνα της καλύτερης φωτογραφικής μηχανής Panasonic Lumix S5 για πορτρέτα

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κάμερες ιδανικές για τη λήψη πορτρέτων υψηλής ποιότητας. Η μόνη διαφορά είναι το μέγεθος, το βάρος και ο προϋπολογισμός.

Μπορείτε να το κάνετε χωρίς πολλές από τις φανταχτερές δυνατότητες, ειδικά αν βρίσκεστε σε έναν προϋπολογισμό.

Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από το στυλ και το είδος της φωτογραφίας πορτρέτου. Έχουμε κάμερες καλύτερες για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, άλλες με μεγάλο διάφραγμα που δεν θα σπάσει την τράπεζα.

Κοιτάξτε για να δείτε τι χρειάζεστε πρώτα και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στη λίστα μας για να βρείτε τον σύντροφό σας και τον συνεργάτη σας.


  Το όνομά σας

  Θέμα

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Your message (optional)

  Προτιμήσεις απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, κυρίως από υπηρεσίες τρίτων. Καθορίστε τις Προτιμήσεις απορρήτου σας ή/και συμφωνήστε με τη χρήση των cookies από εμάς.