10 εφαρμογές smartphone για τη μετατροπή φωτογραφιών σε ασπρόμαυρο

10 εφαρμογές smartphone για τη μετατροπή φωτογραφιών σε ασπρόμαυρο

10 εφαρμογές smartphone για τη μετατροπή φωτογραφιών σε ασπρόμαυρο 700 438 AE

[popuppress id=”6875″]

Το ασπρόμαυρο είναι μια κλασική εμφάνιση στη φωτογραφία που τονίζει τη γραμμή και το φως. Σε αυτό το άρθρο, αναζητήσαμε την καλύτερη ασπρόμαυρη εφαρμογή για φωτογραφία. Ορισμένες εφαρμογές μετατρέπουν το τηλέφωνό σας σε ασπρόμαυρη κάμερα. Άλλοι σάς επιτρέπουν να μετατρέψετε έγχρωμες εικόνες σε μονόχρωμες. Ας ξεκινήσουμε με τις εφαρμογές που σας επιτρέπουν να βλέπετε τον κόσμο σε ασπρόμαυρο.

Δημιουργία ασπρόμαυρων φωτογραφιών στην κάμερα

Πρώτον, εξετάζουμε ορισμένες εφαρμογές που δημιουργούν ασπρόαυρες φωτογραφίες . Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές δημιουργεί μια ασπρόμαυρη αισθητική στην κάμερα.

1. IOS & Android Native Cameras

Οι εγγενείς κάμερες και στα τηλέφωνα IOS και Android σας επιτρέπουν να κάνετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Κάντε κλικ στο εικονίδιο φίλτρου. Μοιάζει με τρεις συνδεδεμένους κύκλους. Ανάλογα με το τηλέφωνό σας, θα έχετε ένα ή περισσότερα μονοχρωματικά φίλτρα. Το iPhone διαθέτει τρία φίλτρα: Mono, Silvertone και Noir. Τα νεότερα iPhone έχουν δύο ακόμη ασπρόμαυρες επιλογές στη λειτουργία πορτρέτου: Stage Light Mono και High-Key Light Mono. Αυτές οι επιλογές λειτουργούν καλύτερα κατά τη λήψη πορτρέτων.

Η εγγενής κάμερα στο τηλέφωνό σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη ασπρόμαυρη εφαρμογή, αλλά είναι διαθέσιμη χωρίς λήψη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές καλύτερες ασπρόμαυρες εφαρμογές φωτογραφιών.

Μονόχρωμη κάμερα iPhone αγόρι στο σκάφος
Για πρόσβαση σε ασπρόμαυρα φίλτρα στο iPhone 11, κάντε κλικ στο καρότο και μετά στα εικονίδια φίλτρου. Έχετε την επιλογή τριών ασπρόμαυρων φίλτρων.

2. Camera1

IOS

Το Camera1 είναι η αγαπημένη μας ασπρόμαυρη εφαρμογή φωτογραφίας. Με αυτήν την εφαρμογή, το τηλέφωνό σας γίνεται χειροκίνητη ασπρόμαυρη κάμερα . Μπορείτε να αλλάξετε την έκθεση και να ρυθμίσετε χειροκίνητα την εστίαση. Κάθε φορά που αλλάζετε τις ρυθμίσεις έκθεσης, εμφανίζεται ένα ιστόγραμμα για να καθοδηγήσετε την επιλογή σας. Οι κόκκινες ζέβρες ρίγες εμφανίζονται εάν έχετε υπερβολική έκθεση. Ένα μεγεθυντικό φακό σάς βοηθά να εστιάσετε. Μπορείτε να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις για να τραβήξετε μια σειρά από ασπρόμαυρες εικόνες.

Στιγμιότυπο οθόνης ασπρόμαυρες εφαρμογές κάμερα1 σκηνή δρόμου Ινδία
Τα ρυθμιστικά Camera1 σάς επιτρέπουν να ελέγχετε χειροκίνητα την έκθεση και την εστίαση

Μπορείτε να τραβήξετε σε διάφορες πρώτες μορφές . Αυτά διατηρούν πληροφορίες χρώματος, καθώς και μονόχρωμη JPEG. Όταν εφαρμόζετε φίλτρα χρώματος στις φωτογραφίες σας, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δείχνει ακριβώς πώς κάθε φίλτρο επηρεάζει τα χρώματα. Η λειτουργία Zen (Z) κρύβει όλα τα στοιχεία ελέγχου για να σας επιτρέψει να εστιάσετε στη σύνθεση .

Στιγμιότυπο οθόνης ασπρόμαυρες εφαρμογές Φίλτρα χρώματος Camera1
Η διεπαφή εφαρμογής Camera1 σας δείχνει ταυτόχρονα ζωντανά φίλτρα χρώματος

Το Vistax είναι από τον ίδιο προγραμματιστή με το Camera1. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές προεπιλογές, τόσο χρώμα όσο και μαύρο και άσπρο. Με το Vistax, επιλέξτε την προεπιλογή και αποφασίζετε πόσα από τα εφέ θέλετε. Η εφαρμογή υπερβαίνει τις προεπιλογές. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις έκθεσης της μηχανής σας με μη αυτόματο τρόπο. Η τιμή αυτών των εφαρμογών είναι υψηλή σε σύγκριση με τις άλλες σε αυτήν τη λίστα, αλλά παίρνετε πολύ περισσότερα με την αγορά σας.

3. Hypocam

IOS | Android [Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής]

Το Hypocam είναι μια δωρεάν ασπρόμαυρη εφαρμογή που συνοδεύεται από πέντε ασπρόμαυρα φίλτρα και υφές. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα στην εφαρμογή. Πάνω από τα βασικά φίλτρα, μπορείτε να προσθέσετε ένα φίλτρο χρώματος για να τονίσετε ή να ελαχιστοποιήσετε ορισμένα χρώματα στη σκηνή. Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες, μπορείτε να εφαρμόσετε υφή, κόκκους, βινιέτα και ξεθώριασμα για να πάρετε την εμφάνιση που θέλετε.

Το Hypocam λειτουργεί επίσης ως ασπρόμαυρη εφαρμογή φίλτρου. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα φίλτρα σε φωτογραφίες στο ρολό της κάμεράς σας και να επεξεργαστείτε το εφέ στην εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα εύκολο και ευέλικτο εργαλείο. Μπορείτε να επεκτείνετε τη συλλογή φίλτρων και οι λειτουργίες επεξεργασίας είναι απλές αλλά ισχυρές.

Screenshot Hypocam app Ινδικό τελετουργικό μπάνιο
Διεπαφή Hypocam (αριστερά) με στοιχεία ελέγχου επεξεργασίας στην κορυφή. Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα και τροποποιήσεις σε προηγούμενες φωτογραφίες (δεξιά). 

4. Black and White Camera

IOS | Android [Δωρεάν]

Η ασπρόμαυρη κάμερα σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με εφέ ταινίας . Ορισμένα φίλτρα προσομοιώνουν την εμφάνιση του κατεστραμμένου φιλμ με φωτοβολίδες, αποχρωματισμούς και γρατσουνιές σε αρνητικά. Εάν πρόκειται για μια παλιά εμφάνιση vintage ταινίας, αυτή είναι η εφαρμογή σας.

Περιλαμβάνονται πολλά φίλτρα και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα εντός εφαρμογής. Η εφαρμογή λειτουργεί με την κάμερα του τηλεφώνου σας. Αλλά μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τα φίλτρα σε εικόνες στο ρολό της κάμεράς σας. Η δωρεάν έκδοση αυτής της εφαρμογής υδατογραφεί τις εικόνες σας και οι αναδυόμενες διαφημίσεις μπορούν να αποσπάσουν την εικόνα σας. Εάν σας αρέσει αυτή η εφαρμογή, θα θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση επί πληρωμή.

Στιγμιότυπα οθόνης ασπρόμαυρα ποδήλατα εφαρμογής κάμερας
Διεπαφή ασπρόμαυρης κάμερας που δείχνει τέσσερα από τα φίλτρα

5. Κάμερα Argentum

IOS [Δωρεάν]

Το Argentum Camera προσομοιώνει την εμφάνιση διάσημων ασπρόμαυρων φωτογράφων. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Ansel Adams και Henri Cartier-Bresson . Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και συνοδεύεται από το φίλτρο Ansel Adams. Μπορείτε να αγοράσετε άλλους εντός εφαρμογής. Διαβάστε τις εισαγωγές στα φίλτρα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον φωτογράφο και πώς πέτυχαν τη συγκεκριμένη ασπρόμαυρη αισθητική τους.

Στιγμιότυπο οθόνης Argentum app Ινδός οδηγός ταξί
Διεπαφή Argentum που δείχνει την προεπιλογή AA (Ansel Adams)

Υπάρχουν πολλές προσαρμογές που κρύβονται μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε να προσαρμόσετε την έκθεση, να τραβήξετε σε ζωντανή λειτουργία, να χρησιμοποιήσετε ένα φλας ή σταθερό φως, να αλλάξετε τον προσανατολισμό και την αναλογία διαστάσεων και να επιλέξετε τη λήψη σε JPEG ή ακατέργαστη . Σε μια ωραία συστροφή, η καταγραφή της DBLEXP σας επιτρέπει να τοποθετήσετε φωτογραφίες σε διπλή έκθεση .

Πρόσωπο διπλής έκθεσης πίσω από το παράθυρο
Φωτογραφία διπλής έκθεσης που δημιουργήθηκε στο Argentum

6. BlackCam & BlackCam Pro

IOS  | Android

Το BlackCam από τον προγραμματιστή Pierre Gougelet σάς επιτρέπει να κάνετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία χρησιμοποιώντας ρυθμιζόμενα φίλτρα. Τα φίλτρα προσομοιώνουν την κλασική ασπρόμαυρη εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων εφέ φίλτρου χρώματος. Υπάρχουν μερικά επαγγελματικά φίλτρα, αλλά τα περισσότερα διατίθενται δωρεάν στην εφαρμογή. Κάντε κλικ στο κουμπί συν και έχετε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιήστε ρυθμιστικά για να αλλάξετε την έκθεση, το σύντομο χρονογράφημα, το ξεθώριασμα και την ποσότητα αποκορεσμού.

Στιγμιότυπα οθόνης BlackCam ασπρόμαυρη εφαρμογή Ινδική τουρμπάνι περιτυλίγματος
Διεπαφή εφαρμογής BlackCam που δείχνει τέσσερα από τα φίλτρα: Noir, Fade 2, Selenium και Low Contrast

7. Λένκα

IOS | Android [Δωρεάν]

Η Lenka είναι μια δωρεάν ασπρόμαυρη εφαρμογή που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ασπρόμαυρη κάμερα. Χρησιμοποιώντας ρυθμιστικά, μπορείτε να ελέγξετε την έκθεση , την ισορροπία λευκού και την αντίθση . Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα την εστίαση. Η φλας φωτογραφία είναι απενεργοποιημένη, όπως και οι πολλοί φακοί του τηλεφώνου. Αυτό είναι ένα απλό εργαλείο εάν θέλετε μια ασπρόμαυρη εφαρμογή χωρίς προβλήματα στο τηλέφωνό σας.

Στιγμιότυπο οθόνης Lenka app Ινδική γυναίκα που μεταφέρει καλάθι
Στη διεπαφή Lenka, τα ρυθμιστικά για έκθεση, εστίαση, ισορροπία λευκού και αντίθεση εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά της οθόνης

8. Προκάλεσε την κάμερα

IOS

Το Provoke Camera είναι μια δημοφιλής εφαρμογή προσομοιωτή ταινιών που περιλαμβάνει περίπου δώδεκα εφέ κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960. Αυτά βασίζονται στα στυλ των διάσημων ιαπωνικών φωτογράφων όπως ο Daido Moriyama . Τα ονόματά τους δεν είναι πολύ περιγραφικά. Στον ιστότοπο του προγραμματιστή, μπορείτε να λάβετε την περιγραφή κάθε προσομοίωσης. Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο να συμπεριληφθεί στην εφαρμογή. Για παράδειγμα, το HPAN είναι Υψηλή Αντίθεση. Το H100 είναι Υψηλή Αντίθεση με το Blur.

Μπορείτε να αλλάξετε την έκθεση της φωτογραφίας σας. Με ένα διπλό πάτημα στην οθόνη, μπορείτε να αλλάξετε το σημείο εστίασης. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε φωτογραφίες και να εφαρμόσετε τα εφέ ταινίας σε φωτογραφίες που βρίσκονται ήδη στο ρολό της κάμερας.

Screenshots Provoke app ποδήλατο Ινδική σκηνή δρόμου
Προκαλέστε τη διεπαφή εφαρμογής κάμερας που δείχνει δύο από τα φίλτρα

9. Hipstamatic X & Classic – Vintage κάμερα

IOS X [Δωρεάν] | Κλασικό IOS

Το Hipstamatic X είναι η δωρεάν έκδοση αυτής της εφαρμογής vintage κάμερας. Οι προγραμματιστές κάνουν επίσης μια εφαρμογή TinType και Hipstamatic Classic.

Η όλη εμπειρία της εφαρμογής είναι ρετρό. Η εμφάνιση των γραφικών έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 1960. Μπορείτε να επιλέξετε μια εμφάνιση ή μια προσομοίωση αναλογικής κάμερας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας vintage προσομοίωση κάμερας με διαφορετικούς φακούς και επιλογές ταινιών. Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα. Υπάρχουν μόνο μερικές δωρεάν επιλογές στην εφαρμογή. Οι περισσότερες επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο σε μέλη του συλλόγου που πληρώνουν μια συνδρομή. Το Hipstamatic δεν είναι μόνο μια ασπρόμαυρη εφαρμογή. Αλλά αν σας αρέσει μια vintage εμφάνιση στις εικόνες σας, το Hipstamatic θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε.

Στιγμιότυπο οθόνης Hipstamatic app ρετρό κάμερα ινδική σκηνή δρόμου
Διεπαφή κάμερας προσομοίωσης Hipstamatic X Model 100

Μετατροπή χρώματος σε μαύρο και άσπρο

Η επεξεργασία εφαρμογών μετατρέπει τις εικόνες που έχετε τραβήξει σε μαύρο και άσπρο. Με αυτές τις εφαρμογές, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τη σύνθεση σε ασπρόμαυρο όταν τραβάτε τη φωτογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οικεία εφαρμογή κάμερας και να αποφασίσετε για το μονόχρωμο στυλ αργότερα.

10. Σπάνε

IOS | Android [Δωρεάν]

Το Snapseed είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές κατά τη μετατροπή έγχρωμων εικόνων σε ασπρόμαυρο. Η εφαρμογή σας καθοδηγεί στη διαδικασία επεξεργασίας της φωτογραφίας σας ξεκινώντας με ένα φίλτρο και μετά με μια ματιά. Ο αριθμός των εργαλείων επεξεργασίας είναι σχεδόν συντριπτικός. Μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή της εικόνας σας. Επιλέξτε ένα εργαλείο και κάντε κλικ στις επιλογές. Εργαλεία όπως το Vintage, το Retrolux και το Noir και το Grainy Film θα δώσουν στην εικόνα σας μια ντεμοντέ εμφάνιση. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, πλαίσια, ακόμη και μια δεύτερη εικόνα ως διπλή έκθεση. Υπάρχει μεγάλη ισχύ επεξεργασίας στο Snapseed και η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Τα στιγμιότυπα οθόνης κάνουν μια φωτογραφία ασπρόμαυρη εφαρμογή Snapseed Indian Indian κουρέας
Διεπαφή εφαρμογής Snapseed που δείχνει φίλτρα κάτω από τέσσερα από τα εργαλεία: Looks, Vintage, Grunge και Noir

11. Δραματικό ασπρόμαυρο

IOS  | Android

Το Dramatic Black & White είναι μια ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών από το λογισμικό JixPix. Επιλέξτε μια εικόνα από το τηλέφωνό σας για να αρχίσετε να εφαρμόζετε φίλτρα. Η αγορασμένη εφαρμογή διαθέτει δεκάδες ασπρόμαυρα φίλτρα, συμπεριλαμβανομένων πολλών φίλτρων υπέρυθρων . Με ένα κουμπί τυχαιοποίησης μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα φίλτρα. Μπορείτε να αλλάξετε τον τόνο χρώματος, την απαλότητα, τη φωτεινότητα και την αντίθεση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φίλτρα χρώματος και κόκκους. Αυτό που κάνει αυτήν την εφαρμογή μοναδική είναι η δυνατότητα προσθήκης προβολέων. Πρόκειται για επιπλέον περιοχές φωτός και σκιάς που μπορείτε να επανατοποθετήσετε, να γείρετε και να ενισχύσετε όπως θέλετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε πολλούς προβολείς για πιο περίπλοκο εφέ.

Screenshots Δραματική ασπρόμαυρη εφαρμογή πλυντηρίου με κάμερα

12. Carbon – B&W Φίλτρα & εφέ

IOS [Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής]

Το Carbon by Livintis WLL είναι μια κομψή ασπρόμαυρη εφαρμογή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δικές σας φωτογραφίες ή πορτρέτα επίδειξης. Η εφαρμογή εστιάζει σε πορτρέτα , αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία επεξεργασίας σε οποιοδήποτε στυλ φωτογραφίας.

Ξεκινήστε με τα μονοχρωματικά φίλτρα που περιλαμβάνονται. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσοστό εμφάνισης του φίλτρου. Η εφαρμογή διαθέτει μια πλήρη σουίτα επεξεργασίας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την έκθεση, την ευκρίνεια, τα σύντομα χρονογραφήματα και πολλές άλλες ρυθμίσεις. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα εφέ κλίσης-αλλαγής στην εικόνα σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υφές κόκκων, σκόνης, διαρροής φωτός και αναλαμπής φακού και περιγράμματος. Μερικά από τα εφέ είναι δωρεάν. Άλλοι είναι διαθέσιμοι για αγορά μέσω της εφαρμογής. Τα πακέτα φίλτρων μπορεί να είναι ακριβό. Αλλά αν σας αρέσουν οι δραματικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που παράγονται από την εφαρμογή, το κόστος αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να εξάγετε μόνο τις δικές σας εικόνες, αλλά τα πορτραίτα επίδειξης θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε σαν επαγγελματίας.

Στιγμιότυπο οθόνης επίδειξης εφαρμογής Carbon
Το πορτρέτο επίδειξης επεξεργάστηκε στην εφαρμογή Carbon – B&W Filters & Effects

13. Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Monokrom B&W

IOS

Σε αυτήν την ασπρόμαυρη εφαρμογή, μετακινείτε έγχρωμους κύκλους (ή πλακίδια) γύρω από την εικόνα. Τα pucks ρυθμίζουν τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την απόχρωση, το κόκκο και το σύντομο χρονογράφημα. Χρειάζεται λίγο συνηθισμένο, αλλά μόλις το κάνετε, η επεξεργασία της εικόνας σας γίνεται διαδραστική.

Εισαγάγετε φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή σας και ξεκινήστε να μετακινείτε τους κύκλους. Αυξάνουν ή μειώνουν το αποτέλεσμα. Θα δείτε αμέσως αλλαγές στην προεπισκόπηση. Η επεξεργασία με αυτόν τον τρόπο καταργεί τις τεχνικές λεπτομέρειες. Θα δείτε τις αλλαγές, αλλά ο εγκέφαλός σας παραμένει στα δημιουργικά στοιχεία της εικόνας. Αν σας αρέσει ένα εφέ, μεταβείτε στην καρτέλα Μνήμη και αποθηκεύστε τη «συνταγή».

Screenshots Monokrom app Ινδικό πλυντήριο
Οι κύκλοι ελέγχουν τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την απόχρωση, τους κόκκους και το σύντομο χρονογράφημα

συμπέρασμα

Ψάξαμε για την καλύτερη εφαρμογή ασπρόμαυρης φωτογραφικής μηχανής και τον καλύτερο επεξεργαστή ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Τα καλύτερα περιλάμβαναν πολλές προεπιλογές και σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τη δική σας ασπρόμαυρη αισθητική. Η αγαπημένη μας ασπρόμαυρη εφαρμογή ήταν η Camera1 λόγω της λειτουργικότητάς της. Αν θέλετε μια απλούστερη εφαρμογή φίλτρου, τότε το Hypocam είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Το Snapseed βρίσκεται στην κορυφή των ασπρόμαυρων εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραφιών. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε ήδη το πρόγραμμα για να επεξεργαστείτε τις έγχρωμες εικόνες σας. Αλλά το δραματικό ασπρόμαυρο δεν είναι τόσο συντριπτικό και είναι πολύ ευέλικτο.

Το ασπρόμαυρο είναι ένας τρόπος να είστε δημιουργικοί με τις φωτογραφίες σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το βιβλίο δημιουργικής φωτογραφίας μας .


  Το όνομά σας

  Θέμα

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Your message (optional)

  Προτιμήσεις απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, κυρίως από υπηρεσίες τρίτων. Καθορίστε τις Προτιμήσεις απορρήτου σας ή/και συμφωνήστε με τη χρήση των cookies από εμάς.