Καλύτερη φωτογραφική μηχανή για ταξιδιωτική φωτογραφία

Καλύτερη φωτογραφική μηχανή για ταξιδιωτική φωτογραφία

Καλύτερη φωτογραφική μηχανή για ταξιδιωτική φωτογραφία 700 467 AE

[popuppress id=”6875″]

Ανεξάρτητα από το είδος της φωτογραφίας που κάνετε, θα βρείτε έναν τρόπο να αξιοποιήσετε αυτές τις γνώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κάμερα που ταιριάζει περισσότερο σε αυτήν την εξειδίκευση. Από τη συμβατότητα έως τη διαχείριση χαμηλού φωτισμού, οι καλύτερες κάμερες υπερέχουν σε κάθε περιοχή.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές κάμερας ταξιδιού εκεί έξω!

μια εικόνα που δείχνει την καλύτερη ταξιδιωτική κάμερα

 

Τι να ψάξετε σε μια φωτογραφική μηχανή ταξιδιού

Η ταξιδιωτική φωτογραφία αποτελείται συνήθως από πολλές διαφορετικές θέσεις. Μπορεί να περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ , τοπίο , δρόμο , άγρια ​​ζωή , αρχιτεκτονική και φωτογραφία περιπέτειας . Για αυτόν τον λόγο, όταν ψάχνετε μια κάμερα, θα πρέπει να επιλέξετε με βάση το είδος στο οποίο ειδικεύεστε.

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει σίγουρα να εξετάσετε κατά την επιλογή μιας κάμερας ταξιδιού.

Μερικά από αυτά προέρχονται κατευθείαν από τη φύση της ταξιδιωτικής φωτογραφίας. Εφόσον θα μεταφέρετε την κάμερά σας πολύ, είναι σημαντικό το σώμα να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγές. Μια μικρότερη κάμερα θα σας τραβήξει επίσης λιγότερη προσοχή.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να επιλέξετε ένα σώμα κάμερας που έχει στιβαρή κατασκευή. Θα πρέπει να είναι αδιάβροχο , καθώς δεν θέλετε να σας σταματούν άσχημες συνθήκες.

Επιπλέον χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη ροή εργασίας σας. Η συμβατότητα Wi-Fi σάς επιτρέπει να εισάγετε τις εικόνες σας πιο γρήγορα. Επιτρέπει επίσης το τηλεχειριστήριο της κάμερας σας. Το GPS είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για ταξίδια, καθώς θυμάται πού τραβήξατε συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η κλίση της οθόνης αφής σας παρέχει επίσης ευελιξία.

Ο γρήγορος ρυθμός έκρηξης είναι χρήσιμος όταν κάνετε δράση ή φωτογραφίες στο δρόμο. Η κάμερα θα πρέπει να μπορεί να τραβάει τουλάχιστον 7fps. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, επομένως μια υψηλή ικανότητα ISO είναι μια δυνατότητα που πρέπει να αναζητήσετε.

Όταν ταξιδεύετε, ενδέχεται να μην έχετε το χρόνο ή την ευκαιρία να φορτίσετε τη φωτογραφική σας μηχανή. Είναι λοιπόν ένα μπόνους εάν η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει πολύ χωρίς φόρτιση.

Ίσως χρειαστείτε έναν ευρυγώνιο φακό για τοπία μια μέρα αλλά έναν φακό ζουμ για φωτογραφίες περιπέτειας από την άλλη. Έτσι, αυτές οι κάμερες είναι η καλύτερη επιλογή, η οποία υποστηρίζει εναλλάξιμους φακούς.

Πολλοί ταξιδιωτικοί φωτογράφοι προτιμούν κάμερες χωρίς καθρέφτη για ταξιδιωτικές φωτογραφίες. Αυτό οφείλεται στο μικρότερο βάρος και το μικρότερο μέγεθος τους. Στη λίστα μας, έχουμε συλλέξει φωτογραφικές μηχανές DSLR και mirrorless.

μια γυναίκα που δείχνει σε έναν χάρτη με τις κάμερες που ταξιδεύουν

Καλύτερες κάμερες ταξιδιού το 2021

Ας ρίξουμε μια ματιά στις προτάσεις μας για τις καλύτερες ταξιδιωτικές κάμερες!

1. Canon EOS RP

Αυτή η κάμερα οδηγεί την αγορά στις κάμερες χωρίς καθρέφτη.

Λόγω του μικρού μεγέθους του, είναι ιδανικό για φωτογράφους του δρόμου και vloggers. Η κλίση της οθόνης LCD το καθιστά επίσης ιδανικό για βίντεο 4K.

Είναι επίσης κατάλληλο για  φωτογράφιση δράσης  σε συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας. Η ανάλυση 26 MP διασφαλίζει ότι λαμβάνετε ποιοτικές εικόνες σε κάθε περίπτωση.

Η αυτόματη εστίαση Dual Pixel και το ενημερωμένο υλικολογισμικό εξασφαλίζουν γρήγορη και ακριβή εστίαση. Η κάμερα προσφέρει AF ανίχνευσης ματιών, το οποίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη φωτογραφιών πορτρέτου.

μια εικόνα ενός Canon EOS RP

2. Fujifilm X100V

Αυτή η συμπαγής κάμερα χωρίς καθρέφτες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για φωτογραφική ταξιδιωτική. Ο αισθητήρας 26 MP APS-C σας παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Το προηγμένο υβριδικό σκόπευτρο παρέχει τα προνόμια τόσο των οπτικών όσο και των ηλεκτρονικών σκοπευτών. Η κάμερα έχει δυνατότητα λήψης στα 11fps.

Η απόδοση αυτόματης εστίασης είναι επίσης εξαιρετική, λειτουργεί καλά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού .

Υπάρχει μια κλίση οθόνης αφής για όσους αναζητούν περισσότερη ευελιξία. Η εγγραφή βίντεο 4K 30p είναι επίσης χρήσιμη σε όσους θέλουν να καταγράψουν τα ταξίδια τους σε βίντεο εκτός από εικόνες.

μια εικόνα ενός Fujifilm X100V

3. Olympus OM-D E-M10 Mark III

Αυτή η κάμερα χωρίς καθρέφτες Micro-Four-Thirds είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους λάτρεις όσο και για τους αρχάριους.

Η μεγαλύτερη αντοχή του έγκειται στην ευελιξία του. Η σταθεροποίηση εικόνας πέντε αξόνων εντός της κάμερας διασφαλίζει τη λήψη ευκρινών εικόνων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Το σώμα προσφέρει 121 σημεία αυτόματης εστίασης πολλαπλών τύπων και λήψη βίντεο 4K.

Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 50 MP. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή σύνθετη λειτουργία εάν κάνετε φωτογραφία μεγάλης έκθεσης. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth είναι δύο πρόσθετα που κάνουν αυτήν την κάμερα ακόμα πιο ελκυστική.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το σώμα της κάμερας, δείτε την πλήρη κριτική μας !

μια εικόνα του Olympus OM-D E-M10 Mark III

4. Fujifilm X-T4

Αυτό το σώμα είναι μια ενημέρωση για την κορυφαία τους κάμερα APS-C σε σχήμα DSLR.

Στο εσωτερικό, θα βρείτε τον αισθητήρα 26 megapixel, μαζί με 425 σημεία AF. Με την ακριβή αυτόματη εστίαση, λαμβάνετε επίσης συνεχή λήψη 15 fps.

Η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική. Το σύστημα ανίχνευσης αντίθεσης και φάσης σάς βοηθά να καταγράψετε τη σκηνή με φανταστικό τρόπο.

Επιπλέον, μια ενισχυτική λαβή ισχύος σας επιτρέπει να αντλήσετε ενέργεια από αρκετές μπαταρίες, επιτρέποντάς σας να φτάσετε τα 30 fps. Αυτό είναι ιδανικό για μετακίνηση θεμάτων . Το Fujifilm X-T4 είναι η τέλεια επιλογή για γρήγορες  συνεδρίες πορτρέτου .

μια εικόνα ενός Fujifilm X-T4

5. Canon EOS 90D

Πρόκειται για ένα σώμα αισθητήρα περικοπής υψηλότερης ποιότητας από την Canon, με ανάλυση 32,5 MP και λήψη ριπής έως 10 fps.

Το Dual Pixel AF διασφαλίζει ακριβή και γρήγορη αυτόματη εστίαση σε 45 σημεία πολλαπλού τύπου. Το σύστημα αυτόματης εστίασης είναι εξαιρετικό για το εύρος τιμών. Περιλαμβάνει επίσης AF ανίχνευσης ματιών, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πορτρέτα.

Η λήψη βίντεο 4K και το Full HD 120p είναι αρκετά καλά για τους βιντεογράφους. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο Bluetooth και Wi-Fi, εξασφαλίζοντας συμβατότητα και αποτελεσματική ροή εργασίας.

μια εικόνα ενός Canon EOS 90D

6. Fujifilm X-T200

Αυτό το αμάξωμα χωρίς καθρέφτη είναι μια εξαιρετική επιλογή ως κάμερα πορτρέτου πλήρους καρέ εισόδου Η ανάλυση 24,2 MP και το βίντεο 4K ανταγωνίζονται πολλά άλλα επαγγελματικά σώματα κάμερας.

Όπως και στις άλλες κάμερες χωρίς καθρέφτη της Sony, η αυτόματη εστίαση είναι εξαιρετική και στην περίπτωση του A7C. Προσφέρει ένα υβριδικό σύστημα 693 ανίχνευσης φάσης και 425 σημείων αυτόματης εστίασης αντίθεσης.

Αυτό το σώμα είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη (509 γραμμάρια) κάμερα πλήρους καρέ στην αγορά.

μια εικόνα ενός Fujifilm X-T200

7. Sony Alpha 7C

Μια καλή επιλογή εάν θέλετε μια κάμερα πορτρέτου πλήρους καρέ αρχικού επιπέδου.

Όπως και στις άλλες κάμερες χωρίς καθρέφτη της Sony, η αυτόματη εστίαση είναι εξαιρετική και στην περίπτωση του A7C. Προσφέρει ένα υβριδικό σύστημα 693 ανίχνευσης φάσης και 425 σημείων αυτόματης εστίασης αντίθεσης.

Αυτό το σώμα είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη (509 γραμμάρια) κάμερα πλήρους καρέ στην αγορά.

μια εικόνα μιας φωτογραφικής μηχανής Sony Alpha 7C

8. Canon EOS 250D

Ο αισθητήρας 24 MP αυτής της κάμερας APS-C σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Η κάμερα περιλαμβάνει δυνατότητες βίντεο 4K και εντυπωσιακή απόδοση χαμηλού φωτισμού. Παρέχει καθαρές, ευκρινείς και υψηλής αντίθεσης εικόνες σε κάθε ρύθμιση.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel και τα σημεία αυτόματης εστίασης πολλαπλών τύπων εξασφαλίζουν ακρίβεια και ταχύτητα. Στη λειτουργία ζωντανής προβολής , υπάρχουν 143 σημεία εστίασης, που είναι ένας μεγάλος αριθμός για μια κάμερα αισθητήρα περικοπής μεσαίας εμβέλειας.

Το Bluetooth και το Wi-Fi βελτιώνουν τη συμβατότητα με άλλες συσκευές για ομαλή ροή εργασίας.

μια εικόνα ενός Canon EOS 250D

9. Panasonic Lumix GX85

Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό αυτής της φωτογραφικής μηχανής Panasonic είναι η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων. Λειτουργεί τόσο για ποιότητα βίντεο και εικόνας. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε εντυπωσιακές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς κούνημα της μηχανής .

Η κλίση της οθόνης αφής είναι χρήσιμη για λήψη φωτογραφιών από διαφορετική οπτική γωνία. Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης Depth-From-Defocus υπολογίζει την απόσταση ενός θέματος. Στη συνέχεια εστιάζει γρήγορα και με ακρίβεια.

Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή 27 συμβατοί φακοί διαθέσιμοι για αυτήν την κάμερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε το εστιακό μήκος που ταιριάζει στο στυλ λήψης σας.

Το σώμα έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, όπου μπορείτε να επιλέξετε καρέ για αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

μια εικόνα μιας Panasonic Lumix GX85 προηγμένης κάμερας σημείου και λήψης

10. Sony Cybershot RX100 VII

Αυτή η συμπαγής κάμερα προσφέρει αισθητήρα CMOS 20 MP και φακό Zeiss 24-200mm f / 2.8-4.5.

Η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας έχει 357 σημεία εστίασης. υψηλός αριθμός για μια μικρή κάμερα. Καλύπτει ολόκληρο το πλαίσιο, διευκολύνοντας την ακριβή εστίαση. Η τεχνητή ευφυής παρακολούθηση αντικειμένων είναι επίσης διαθέσιμη για ανθρώπους και ζώα.

Η συνεχής λήψη 20fps είναι επίσης κάτι που κάνει αυτήν την κάμερα αξίζει να εξεταστεί.

Η υψηλή ποιότητα εικόνας, το βίντεο 4K, η λήξη χρονικού διαστήματος και η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας δίνουν σε αυτήν την κάμερα εξαιρετική αξία. Είναι μια προσιτή αλλά επαγγελματική επιλογή για όσους αναζητούν μια υπέροχη ταξιδιωτική κάμερα.

μια εικόνα μιας φωτογραφικής μηχανής Sony Cybershot RX100 VII

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της καλύτερης φωτογραφικής μηχανής ταξιδιωτικής φωτογραφίας.

Το συμπαγές μέγεθος και η αδιάβροχη κατασκευή είναι απαραίτητη. Είναι επίσης χρήσιμο εάν το σώμα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και GPS. Εκτός από αυτά, όσο πιο γρήγορος είναι ο ρυθμός ριπής και όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τόσο καλύτερη.

Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει να βασίζετε την απόφασή σας σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Είναι πιο σημαντικό να αισθάνεστε άνετα με την κάμερα και είναι διαισθητικό στη χρήση.

Αν αναζητάτε την καλύτερη ταξιδιωτική κάμερα, τα Canon EOS RP και Fujifilm X100V είναι τα αγαπημένα μας. Αλλά, αφιερώστε το χρόνο σας για να διαβάσετε κάθε περιγραφή και επιλέξτε την κάμερα ταξιδιού που σας ταιριάζει καλύτερα.


  Το όνομά σας

  Θέμα

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  Your message (optional)

  Προτιμήσεις απορρήτου

  Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε.

  Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, κυρίως από υπηρεσίες τρίτων. Καθορίστε τις Προτιμήσεις απορρήτου σας ή/και συμφωνήστε με τη χρήση των cookies από εμάς.