5 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

5 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

5 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ 600 1163 AE

Please add an image

top-5-χτενίσματα-γάμου-για-μακριά μαλλιά

Είμαστε τόσο τυχεροί που συνεργαστήκαμε με μερικούς από τους κορυφαίους στιλιστές μαλλιών και μακιγιάζ στη χώρα, και τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν ακόμα πιο τυχεροί που είχαμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μερικά όμορφα σεμινάρια για να σας εμπνεύσουμε για την ημέρα του γάμου σας Ε Είναι δύσκολο για εμάς να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας μαθήματα μαλλιών για μακριά μαλλιά, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε 5 από τα πιο δημοφιλή από το One Wed και το Pinterest.

Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το σεμινάριο Romantic Side Braid από την Amy Clarke και τον Bryce Covey τον Ιανουάριο και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μας (Καρφιτσώθηκε από το One Wed πάνω από 174.000 φορές)!

 

FishtailBraid

Αυτή η πλεξούδα ψαριών από πάνω, από την Allison Breslin, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα μαλλιών που έχουμε μοιραστεί ποτέ και μας άρεσε η ανταπόκριση που πήρε. Αυτό είναι ένα κλασικό χτένισμα για μακριά μαλλιά και δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα!

 

πλεξούδα-φωτοστέφανο-με-κορδέλα

Υπάρχουν τόσα περισσότερα χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά από ό, τι ήταν παλιά! Μας άρεσε η αναζωπύρωση της πλεξούδας φωτοστέφανο και οι κυρίες του Irrelephant το  σκότωσαν με αυτήν την γλυκιά πλεξούδα στεφάνης. Μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ το πλήρες σεμινάριο !

 

diy-waterfall-braid-tutorial

 

Η παραπάνω εικόνα είναι από το 2012! Αυτό το σεμινάριο πλεξούδας καταρράκτη από την Allison Brislin εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μας όλο αυτό το διάστημα αργότερα. Δείτε ολόκληρο το σεμινάριο εδώ .

 

messy-braid-tutorial

Και το τελευταίο, από τα 5 αγαπημένα μας χτενίσματα γάμου είναι μια άλλη πλεξούδα! Υποθέτω ότι έχουμε εθισμό στην πλεξούδα! Ο Christian Marc υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση σε μια κλασική πλεξούδα με αυτό το ακατάστατο χτένισμα. Δοκιμάστε κάτι τέτοιο αν θέλετε μια casual, αλλά κομψή εμφάνιση στο γάμο σας! Επισκεφθείτε το πλήρες DIY για οδηγίες.

Λοιπόν, αυτό ολοκληρώνει τα 5 αγαπημένα μας χτενίσματα γάμου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

.