Το δεξί clik είναι απενεργοποιημένο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, ευχαριστούμε.
logo

Μόδα

Στο look book επιτυγχάνουμε την απόλυτη καταγραφή του προϊόντος. Η ένταξη των προσαρμοσμένων πηγών φωτισμού, σε συνδυασμό της άμεσες εναλλαγής των backraunds μας φέρνουν ένα άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Στο photo shooting προσαρμόζουμε σε πραγματικό χρόνο το προϊών, εκεί που γίνει χρίση από τον ενδιαφερόμενο αγοραστή. Η χρίση του μπορεί να δειγματίσει νέες προοπτικές και προσαρμοσμένες τροποποιήσεις του προϊόντος. Έτσι επιτυγχάνουμε την θετική κατεύθυνση του πελάτη με σκοπό την άμεση επιλογή.

Η οπτικοακουστική καταγραφή είναι η εξέλιξη της φωτογραφίας Η βιντεογράφηση γίνεται σε επιλεγμένη μορφή HD / FOUL HD / 4K 10BIT 4.4.2. Δίνουμε ύφος και το χρώμα που αρμόζει, με μοναδικό σκοπό την απόλυτη ανάδειξη του προϊόντος

Σ΄εμάς θα βρείτε προσαρμοσμένο στούντιο που μπορεί ν΄ αντεπεξέλθει πλήρως σε κάθε ανάγκη σας, στις φωτογραφικές και βιντεογραφηκές σας επιλογές ήμαστε εκεί ως συνεργάτες σας. Οι κάμερες καταγραφής ανανεώνονται διαρκώς, ώστε να σας παρέχουμε την μέγιστη τεχνολογία.

Επενδύουμε διαρκώς στο τομέα της τεχνογνωσίας εντασσόμαστε σε ανάλογα forums σε παγκόσμιο επίπεδο, ανατρέποντας κλασικές και βασικές αρχές, κανόνες και στενά όρια, αναθεωρούμε διαρκώς, ρισκάρουμε, πειραματιζόμαστε, ρισκάρουμε και έτσι πρωτοπορούμε.

για το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε να αποδώσουμε στη φωτογραφία γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν μπορούμε να ήμαστε μόνοι μας. Έτσι για τις ανάγκες της ολοκλήρωσης του εκάστοτε project, κρίνουμε επιβεβλημένη την ένταξη άρτιων συνεργατών. Η εξειδίκευση τους, στους τομείς Me make up artist, Hear style, Fashion style, καθώς και πρακτορεία μοντέλων, μας φέρνουν στη μοναδική θέση που πρέπει να έχει ο δικό σας συνεργάτης .