Χριστίνα Θεωνά | Medley 1919 1079

Χριστίνα Θεωνά | Medley

Είναι φιλόδοξη αλλά προσγειωμένη. Η Χριστίνα Θεωνά ανήκει στην κατηγορία των νέων τραγουδιστριών που παλεύει μόνη της, με αξιοπρέπεια και συστολή σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την καλλιτεχνία. Απο μικρή τραγουδούσε. Και πλεόν εδώ και…

Φωτογραφία smartphone 240 160

Φωτογραφία smartphone

Η φωτογραφία με smartphone έχει μετατραπεί πρόσφατα λόγω των προόδων της τεχνολογίας. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φωτογραφία του τηλεφώνου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε σωστά τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας. Σε αυτήν την ανάρτηση, παρουσιάζουμε έξι συμβουλές για να σας επιτρέψουμε να αξιοποιήσετε τη δύναμη στο smartphone σας και να ανυψώσετε τις φωτογραφίες σας.

10 συμβουλές ψηφιακής φωτογραφίας 600 400

10 συμβουλές ψηφιακής φωτογραφίας

Είτε είστε αρχάριος είτε πιο έμπειρος στη φωτογραφία, θα βρείτε μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη φωτογραφία σας!

12 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ ΓΑΜΟΥ 300 200

12 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ ΓΑΜΟΥ

Βεβαιωθείτε ότι η ειδική σας μέρα θα πάει χωρίς εμπόδια με τις απίστευτες συμβουλές μας. Από τους χώρους μέχρι τη λίστα επισκεπτών, έχουμε τις συμβουλές σχεδιασμού γάμου για να διασφαλίσουμε ότι η μεγάλη μέρα σας είναι χωρίς προβλήματα.

Contact

    Instagram

    Facebook